Perfect Fit harness

                             

Perfect Fit Harness

De perfect fit tuigjes zijn uniek doordat ze uit 3 losse delen bestaan. Hierdoor is dit tuigje perfect af te stellen op het lichaam van de hond. De tuigjes bestaan uit 3 losse onderdelen (Top, Front, Girth) die met stevige kliksluitingen aan elkaar worden gekoppeld en zo een perfect passend tuig vormen. De 15, 20 & 40 serie is elk onderdeel ook in meerdere maten te verkrijgen.

Kleuren

De kleur fleece is voor de Front, Girth en Bottom delen standaard zwart. Voor de top onderdelen kan er voor een andere kleurtje fleece gekozen worden. Wij hebben standaard in ons assortiment de kleuren, rood, blauw, sky, paars, roze, groen, oranje & zwart met reflecterend stiksel, de overige kleuren tops zijn op bestelling leverbaar.

Prijzen

De prijs voor het aanmeten van een tuigje:

Compleet tuigje 15 serie inclusief aanmeten € 49,75

Compleet tuigje 20 serie inclusief aanmeten € 59,75

Compleet tuigje 40 serie inclusief aanmeten € 69,75

Tevens hebben wij ook bijbehorende fleece hondenriemen.

2 mtr.  2 musketons small of large, per stuk € 25,95

Afspraak

Bij een perfect passend tuigje hoort een goed advies. Wij nemen ruim de tijd om het tuig perfect passend te maken. Het aanpassen van een tuigje gaat alleen op afspraak, dit kan telefonisch +31 6 2951 5633 of via email. Mocht er een bestelling geplaatst moeten worden, dan krijgt u van ons bericht zodra dit binnen is.

                                                          contact