Workshop doodle vachtverzorging

Workshop Doodle VACHTVERZORGING

Deze workshop kan gevolgd worden door doodles & eigenaren vanaf 7/8 maanden, vlak voor de vachtwissel begint. Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je de vacht het beste wekelijks verzorgd.

Deze workshop sluit perfect aan op het Puppy-trim-gewennings uurtje.

Tijdens deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

🐾 Hoe creëer ik een ontspannen borstelbeurt

🐾 Hoe borstel & kam ik de vacht van mijn doodle het beste

🐾 Hoe gebruik ik de Activet borstel

🐾 Hoe verwijder ik klitjes zachtjes & op de juiste manier

🐾 Hoe maak ik de oortjes schoon

🐾 Hoe knip ik de voetzooltjes

🐾 Hoe knip ik de vacht bij de oogjes

🐾 Hoe kan ik de haartjes rond de genitaliën wegknippen

🐾 Hoe knip ik het poepertje vrij

🐾 Hoe was & droog ik mijn doodle (doodle wordt niet gewassen tijdens deze workshop)

De workshop vindt bij de doodle thuis plaats, de privéworkshop is voor maximaal 2 personen en is niet geschikt voor kinderen onder 11 jaar.

Ik neem alle benodigdheden mee om aan de slag te gaan, u hoeft niets in huis te halen. Indien u interesse heeft in verschillende trimmaterialen, dan is er na de workshop de mogelijkheid deze bij ons aan te schaffen.

Voor de kosten & tijdsduur van mijn diensten verwijs ik naar mijn Prijslijst[:]